Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.celmar.nl/engineering/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 646

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.celmar.nl/engineering/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 663
Celmar Engineering | Celmar Engineering is het technische Engineering gedeelte van Celmar Group B.V. en richt zich volledig op uw technische vraagstukken vanaf concept, technische documentatie tot het realiseren van een werkend prototype. Met onze technische vakspecialisten staan wij voor u klaar.

Engineering

Bij Celmar staat Engineering niet alleen voor productontwikkeling maar ook voor de ontwikkeling van middelen, materialen, methodes en mensen.

Meer…

Procesverbetering

Verhoging van productiviteit, verkorting van doorlooptijden én reductie van voorraden. Dat is wat Celmar verstaat onder procesverbetering. Verbeteren is voor ons veel meer dan een hogere output.

Meer…


Actuele vacatures
Tevreden klanten die u al voor gingen