Oprichter aan het woord

Frans Verspaget

Oprichters Frans Verspaget en Frans Vlassak zijn zelf beiden werktuigbouwkundig ingenieur. Zij weten maar al te goed hoe engineeringsprojecten tot tevreden klanten kunnen leiden.

Celmar Engineering is opgericht door Ing. F.J.A. Verspaget (Frans). Frans ontwerpt, tekent, construeert én adviseert. Daarbij gebruikt hij de modernste tools en technieken zoals bijvoorbeeld 3D CAD programma’s. Verder beschikt Frans over uitgebreide kennis van Inventor, ACAD en SolidWorks . Heeft u een idee dat nog geen vorm heeft, belt u dan gerust naar Celmar voor een oriënterend gesprek. Ga naar onze contactpagina .

“Onze technische achtergrond komt ons nog elke dag goed van pas. Een groot voordeel voor zowel opdrachtgever als kandidaat, omdat we beiden de taal van de techniek spreken. Een cv is voor ons dan ook voornamelijk de aanleiding tot een kennismaking. De uitgebreide kwalificatie gebeurt pas tijdens het interview met de kandidaat en doen we in het voortraject gewoon zelf.”

“Persoonlijk contact gecombineerd met onze technische kennis, dat onderscheidt ons van de grotere bureaus, zo weten we zeker dat de opdrachtgever alleen kandidaten spreekt met de juiste kwalificaties.”