Pick & Place Demo

Wanneer Celmar naar een beurs gaat is het goed om te laten zien wat Celmar allemaal kan. Hierdoor is dhr. Verspaget op het idee gekomen om een “stand alone pick and place unit” te ontwikkelen. Het doel van deze stand alone pick and place unit is om iets interactiefs te laten zien wat mensen aantrekt. Hierbij wordt gedacht aan een lopende band met daarop autootjes waar bijvoorbeeld een voorruit in wordt geplaatst. Vervolgens gaat de voorruit eruit en herhaald het proces zich.

(meer…)

Reverse Engineering & Constructie DMT

Voor Dutch Milling Technology (DMT) tekent Celmar vervangende machineonderdelen voor bestaande machines. DMT heeft deze onderdelen geproduceerd en hiermee voorzien in de behoefte van de klant.

DMT International levert service en onderhoud voor de diervoeder-, graanverwerkende- en recyclingindustrie. Vrijwel alle gangbare merken heeft het Helvoirtse bedrijf in het assortiment. Voor de diervoeder en graanverwerkende recycling industrie betreft dat Buhler, CPM, Van Aarsen, Salmatec, Paladin (Andritz), Geelen en Wynveen.t.

Geïnteresseerd of benieuwd wat Celmar voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons op.

Philips Healthcare

Al geruime tijd zet Celmar zich in voor Philips Healthcare in Best. Celmar biedt ondersteuning in de ontwikkeling bij de iXR-afdeling. Hier wordt voornamelijk gewerkt aan systemen die de beeldkwaliteit bepalen in operatieruimtes met behulp van X-ray.

Omdat Celmar continu kwaliteit biedt in de ondersteuning, is het detacheringscontract al meerdere malen verlengd. Er is een solide basis ontstaan die voor beide partijen goede mogelijkheden biedt voor de toekomst.

Geïnteresseerd of benieuwd wat Celmar voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons op.

Safeways helmet

Om een goed beeld van de rek van een helm tijdens het productieproces te krijgen heeft Helmets Safeways Celmar benaderd. Helmets Safeways laat de klant een specifieke helm met afbeeldingen en/of tekst online ontwerpen. Als bekend is hoeveel en waar de helm precies rek ondervind kunnen de afbeeldingen en teksten zonder vervorming op de helm geplaatst worden.

(meer…)

Nestenschijf Divardy

Celmar Engineering heeft voor Divardy een reverse engineeringsopdracht uitgevoerd. De opdracht bestond uit het opmeten en daarna op tekening zetten van een 7-tands nestenschijf. Celmar Engineering heeft deze opdracht aangenomen, uitgevoerd en positief afgerond. Het specialisme van Divardy Engineering is de bouw en het onderhoud van bakkerij machines. Centraal staat het leveren van betrouwbare, hygiënische en zuinige machines in de voedingsindustrie.

Geïnteresseerd of benieuwd wat Celmar voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons op.

Swaans beton configuratiemodel

Voor een nieuwe opdrachtgever, Swaans Beton, een fabrikant van hoogwaardige betonproducten, heeft Celmar een nieuwe opzet voor Inventor gemaakt. Dit is een configuratiemodel, gemaakt met iLogic, waarmee Swaans Beton eenvoudig de standaard en speciale producten zelfstandig kan uitwerken. Ook is het voor deze klant nu erg makkelijk om een klanttekening en een werktekening uit te draaien.

(meer…)

Taurus DMT

In samenwerking met Dutch Milling Technology heeft Celmar de ´pelletmill´ Taurus ontwikkeld. De 9500 kg zware CE gecertificeerde machine bevat 3 rollen voor het pelleteren van biomassa en veevoeder.  Naast machineontwikkeling tekent Celmar vervangende machineonderdelen voor bestaande machines.

(meer…)

Maurice kassenbouw overstap

Maurice Kassenbouw, een ervaren en innovatieve kassenbouwer, koos voor de overstap van AutoCAD naar Inventor. De kassen, die nu met Autocad worden getekend, worden in de toekomst met Inventor uitgewerkt. Voor de berekeningen van de kassen wil men ook een aansluiting vinden met het huidige ERP-systeem.

Deze uitdaging is gestart en samen met Celmar werd gezocht naar een passende oplossing. Hierna is alles naar behoren uitgewerkt. Om het hele traject te realiseren, heeft Celmar een tekenaar/constructeur gedetacheerd bij Maurice Kassenbouw B.V.

Geïnteresseerd of benieuwd wat Celmar voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons op.